Samenbouw

Hoewel MMPumps zelf geen pompen fabriceert, kunnen wij naast de standaard verkrijgbare producten ook installaties op maat aanleveren. Hierbij wordt een pomp met de geschikte motor en koppeling opgebouwd om een installatie op maat te bekomen voor een bepaalde toepassing. Ook bedienings- en schakelkasten kunnen wij naar wens van de klant zelf bouwen.

Aanpassingen en samenbouw gebeuren in onze eigen werkplaats, of desgewenst en indien mogelijk bij de klant. Wij kunnen pompen samenbouwen voor zowel verhuur als verkoop.

Installatie

Het is belangrijk dat de pompinstallatie correct geïnstalleerd wordt. Indien gewenst kunnen wij zelf het materiaal leveren en installeren. Wij beschikken hiervoor over de nodige techniekers en materieel, en de nodige flexibiliteit om ons aan te passen aan de planning van de klant.

Onderhoud en herstelling

Onze techniekers zorgen voor het nodige onderhoud en herstelling ter plaatse on site of in onze werkplaats. In overleg, zodat we zo weinig mogelijk storen

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan, waarmee u zich door periodieke controles ervan verzekert dat de pompinstallatie in topvorm gehouden wordt.

MEER WETEN? AFSPRAAK MAKEN?

Contacteer ons

Heb je vragen? Stel ze hier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contacteer ons